Miért fontos a bélflóra egészsége? - Bélflóra Regenerálás

Miért fontos a bélflóra egészsége?

A bélflóra egészsége segít a betegségek megelőzésében. Tartsa egészségesen bélflóráját!

A bélflóránk egészségének megléte korántsem csupán a megfelelő emésztés fennállásáért felelős, mivel számtalan egyéb kihatása van a teljes szervezetre nézve.

Bélflóránkban több milliárdnyi baktérium található, melyek között akadnak jótékonyak, és számunkra káros mikroorganizmusok is. A megfelelő egyensúly megléte köztük létfontosságú, így mindenképpen nagyarányú túlsúlyban kell lenniük a hasznos baktériumoknak ahhoz, hogy megőrizhessük egészségünket és jó közérzetünket.

Egészséges bélflóra = megfelelő emésztés

Mivel a bélrendszerben történik az addig még nem megemésztett ételek lebontása, ezért a bélflórának természetesen alapvető hatása van a teljes emésztés hatékonyságára nézve.

Ezért ha egészséges és jól működő a bélflóránk, akkor jó eséllyel elkerülhetjük a következő emésztési panaszokat:

  • hasmenés
  • székrekedés
  • puffadás
  • hányinger
  • émelygés
  • levertség
  • fáradékonyság
  • szájszag
  • túl gyakran korgó gyomor

S mivel a bélflóra felelős a K-és B-vitaminok termeléséért is, ezért hatékony működése biztosítja a szervezetünk számára ezeknek a létfontosságú vitaminoknak a megfelelő arányú jelenlétét.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Az immunrendszer és a bélflóra kapcsolata

Védekezőképességünk nagyságrendileg 80 százaléka található a bélrendszerünkben. Ennek tudatában talán érthető, hogy miért áll fenn roppant szoros kapcsolat a bélflóránk egészsége és az immunrendszerünk teljesítőképessége között.

Probiotikus kúraTehát amennyiben károsodott és legyengült a bélflóránk, mert túl kicsi arányban vannak benne jelen a jótékony baktériumok, akkor ez rendkívül káros hatással lesz a teljes szervezetünk ellenálló-képességére nézve is.

Magyarán szólva jóval könnyebben kapjuk el a különféle fertőzéseket, és nehezebben is gyógyulunk ki az egyes betegségekből.

Ennek persze a fordítottja is igaz, vagyis ha minden rendben van a bélflóránkkal, akkor az immunrendszerünk hatékonyan képes ellenállni a különböző kórokozóknak. Tehát ritkábban leszünk betegek, és ha mégis bekövetkezik, akkor gyorsabban, kevesebb szövődmény mellett gyógyulunk meg.

Gombák, allergia és bőrirritációk

Ha túlságosan elszaporodnak a kártékony baktériumok, akkor remek táptalajt képeznek a különféle gombáknak, melyek szintén roppant mértékben képesek elterjedni akár az emésztőrendszerben, akár a szervezet más részein, számtalan kellemetlen panaszt okozva ezzel. Azonban a jótékony tejsavbaktériumok képesek az útjukat állni, és kiszorítani őket a bélflórából, feltéve, ha megfelelő mennyiségben vannak jelen e hasznos probiotikumok.

Amennyiben jelentős túlsúlyba kerülnek a káros baktériumok, kórokozók, akkor az immunrendszer legyengítése útján számos allergiás reakciót és bőrirritációt is okozhatnak, mint például az ekcéma, az akne vagy akár a tejcukor-érzékenység.

Tehát ha mindezektől a kellemetlenségektől szeretnénk megszabadulni, akkor okvetlenül helyre kell állítanunk a bélflórában a jótékony tejsavbaktériumok egyensúlyát. Ahhoz pedig, hogy ez az állapot fenn is maradjon, rendszeresen pótolnunk szükséges a hasznos probiotikumokat, mert csak így biztosítható a folyamatos túlsúlyuk a bélflórában.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Probiotikum
Bioglan Biotic Balance probiotikumok
Bioglan Biotic Balance, 30db 7.421 Ft
Bioglan Biotic Balance 50+, 30db 19.971 Ft
Probiotikum Összehasonlítás 

PayU Vásárlói tájékoztató

Vásárlói vélemények Probiotikum vélemények

Szilágyi Erika, Antibiotikumos kezelés
Antibiotikumos kezelést kaptam egy súlyos vírusos ferőtzés miatt. Ennek okán kezdtem el szedni a probiotikumokat, hogy ne menjen teljesen tönkre a bélflórám. 3 hétig kaptam az antibiotikumokat és a probiotikumokat még utána 2 hónapig szedtem, természetgyógyász ismerősöm tanácsára. Az a tapasztalatom, hogy vidámabb lettem, megerősödött a szervezetem és jobb lett az étvágyam is. Ajánlom mindenkinek aki antibiotikumokat szed akár rendszeresen akár valamilyen probléma miatt, mert nagyon hasznos tud lenni ez a pici kis kapszula.
Horváth Lajosné, Erősebb Immunrendszer
Évekig folyamatosan meg voltam fázva, évente 5-10 alkalommal. Nagyon megkeserítette az életemet az állandó nátha, torokfájás. Allergiám is kiújult tavaly. Egy régi szomszédom ajánlotta a probiotikumokat, hogy próbáljam ki, mert neki segített a hajhullását megállítani és sok hasznosat hallott róla. Tavaly márciusban kezdtem el fogyasztani és a nyár elejére már jelentős változást éreztem a mindennapjaiban. Sok energiám volt, jobb volt az emésztésem. Azóta nem kapott el a nátha. El sem tudom hinni, hogy ez megtörténhetett velem. Kisebb megszakításokkal de fogyasztom az Önök termékét és kívánok Önöknek is sok egészséget, meg kitartást a munkájukhoz. Horvát Lajosné, Szeged.
Csepreghy Tímea, Fogyás, Allergia
Eredetileg az allergiám miatt kedtem el fogyasztani a Biotic Balance probiotikumot. Erős allergiám volt minden tavasz végén előjött. A tüneteim csökkentek már 2 hetes fogyasztás után. Úgy gondolom hogy javult az ételek felszívódása a gyomromban és emiatt. Amit azonban észrevettem 1 hónap után mérlegre állva, hogy csökkent tőle a testsúlyom is. Ezen felbuzdulva tartottam még egy 2 hónapos kúrát. 15 kg-ot fogytam le 3 hónap alatt, pedig az étkezésemen nem változtattam semmit. Próbáljátok ki ti is, üdvözlettel Cs. Tímea,

Biomax Szállítási Idő

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.