Miben segítenek a probiotikumok? - Probiotikum kúra tartása

Miben segítenek a probiotikumok?

A bélflóra egészsége segít a betegségek megelőzésében. Tartsa egészségesen bélflóráját!

A probiotikumok az egész szervezet egészségét támogatják azáltal, hogy jelentős szerepet játszanak a megfelelő emésztés létrejöttében, valamint az immunrendszer erősítéséhez is roppant nagymértékben hozzájárulnak.

Probiotikumok a kitűnő emésztésért

A jótékony baktériumok egészséges egyensúlya a bélflórában a megfelelő emésztés egyik alapfeltétele. Ugyanis ha a kártékony mikroorganizmusok túlságosan nagy arányban vannak jelen az emésztőtraktusban, akkor szinte bizonyosan felüti a fejét valamilyen emésztési probléma, mely a későbbiek folyamán akár súlyosabb betegségek kiváltója is lehet.

Ilyen emésztési panasz a:

  • hasmenés,
  • székrekedés,
  • hányinger,
  • hányás,
  • émelygés,
  • felfúvódás,

de akár kellemetlen lehelet is kialakulhat a nem megfelelő emésztés miatt.

Így ha ilyen panaszokkal küzdünk, akkor okvetlenül célszerű a probiotikumok folyamatos szedése, melynek köszönhetően sikeresen enyhíthetjük, vagy akár meg s szüntethetjük a felsorolt kellemetlenségeket.

Továbbá a krónikus bélgyulladások fennállása esetén is jótékony hatásokra számíthatunk, amennyiben probiotikumokat fogyasztunk, melynek eredményeként enyhülhetnek a kínzó tünetek. 
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Antibiotikum-kúra ellensúlyozása

Amennyiben antibiotikumot kell szednünk, akkor okvetlenül szükségessé válik a probiotikumok alkalmazása is, mivel az antibiotikumok hatalmas károkat okozhatnak a jótékony tejsavbaktériumok állományában is.

Éppen ezért szükséges már az antibiotikum-kúra alatt, majd pedig azt követően még legalább 2 héten át probiotikumokat is szednünk. Ezzel elkerülhetjük a hasznos mikroorganizmusok elpusztulását, s így elejét vehetjük a káros baktériumok túlzott mértékű elszaporodásának.

Gombák és kórokozók ellenségei

A probiotikumok a legeredményesebb természetes ellenfelei a különféle gombáknak és egyéb kórokozóknak, hiszen hatékonyan képesek kiszorítani ezeket a bélflórából, mellyel számos problémát, betegséget megelőznek.

Így ha gombásodással küzdünk a test bármely részén, akkor feltétlenül tanácsos probiotikumokkal támogatnunk a szerveztetünk természetes védekezőképességét, hogy minél sikeresebben vehesse fel a harcot ezekkel a kórokozókkal.

Az immunrendszer megerősítése

Mivel védekezőképességünk körülbelül 80 százaléka a bélrendszerben található, így ennek egészsége alapvető jelentőségű az immunrendszer állapota, hatékonysága szempontjából.

Tehát a probiotikumok az emésztőrendszer egészségének helyreállításával egy időben erősítik az immunrendszert is, melynek hatására jelentősen növekszik szervezetünk ellenálló-képessége a különféle fertőzésekkel és betegségekkel szemben.

Ennek eredményeképpen pedig ritkábban betegszünk meg, s ha ez mégis megtörténne, akkor enyhébb tünetekkel és kevesebb szövődménnyel számolhatunk.

Továbbá csökkenhetnek a különféle allergiás tünetek is, sőt, a tejcukor-érzékenység is enyhülhet a probiotikumok rendszeres szedésének köszönhetően.

Probiotikumok a bőr egészségéért

Mivel a bőr különböző betegségeiért és irritációiért igen nagy mértékben az emésztési, felszívódási problémák tehetők felelőssé, ezért a probiotikumok szedésével az ilyen jellegű panaszok is enyhíthetők, orvosolhatók.

Különösen jó eredményeket lehet elérni az akne, valamint az ekcéma kezelésében a jótékony tejsavbaktériumok kúraszerű alkalmazásával.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Probiotikum
Bioglan Biotic Balance probiotikumok
Bioglan Biotic Balance, 30db 7.421 Ft
Bioglan Biotic Balance 50+, 30db 19.971 Ft
Probiotikum Összehasonlítás 

PayU Vásárlói tájékoztató

Vásárlói vélemények Probiotikum vélemények

Szilágyi Erika, Antibiotikumos kezelés
Antibiotikumos kezelést kaptam egy súlyos vírusos ferőtzés miatt. Ennek okán kezdtem el szedni a probiotikumokat, hogy ne menjen teljesen tönkre a bélflórám. 3 hétig kaptam az antibiotikumokat és a probiotikumokat még utána 2 hónapig szedtem, természetgyógyász ismerősöm tanácsára. Az a tapasztalatom, hogy vidámabb lettem, megerősödött a szervezetem és jobb lett az étvágyam is. Ajánlom mindenkinek aki antibiotikumokat szed akár rendszeresen akár valamilyen probléma miatt, mert nagyon hasznos tud lenni ez a pici kis kapszula.
Horváth Lajosné, Erősebb Immunrendszer
Évekig folyamatosan meg voltam fázva, évente 5-10 alkalommal. Nagyon megkeserítette az életemet az állandó nátha, torokfájás. Allergiám is kiújult tavaly. Egy régi szomszédom ajánlotta a probiotikumokat, hogy próbáljam ki, mert neki segített a hajhullását megállítani és sok hasznosat hallott róla. Tavaly márciusban kezdtem el fogyasztani és a nyár elejére már jelentős változást éreztem a mindennapjaiban. Sok energiám volt, jobb volt az emésztésem. Azóta nem kapott el a nátha. El sem tudom hinni, hogy ez megtörténhetett velem. Kisebb megszakításokkal de fogyasztom az Önök termékét és kívánok Önöknek is sok egészséget, meg kitartást a munkájukhoz. Horvát Lajosné, Szeged.
Csepreghy Tímea, Fogyás, Allergia
Eredetileg az allergiám miatt kedtem el fogyasztani a Biotic Balance probiotikumot. Erős allergiám volt minden tavasz végén előjött. A tüneteim csökkentek már 2 hetes fogyasztás után. Úgy gondolom hogy javult az ételek felszívódása a gyomromban és emiatt. Amit azonban észrevettem 1 hónap után mérlegre állva, hogy csökkent tőle a testsúlyom is. Ezen felbuzdulva tartottam még egy 2 hónapos kúrát. 15 kg-ot fogytam le 3 hónap alatt, pedig az étkezésemen nem változtattam semmit. Próbáljátok ki ti is, üdvözlettel Cs. Tímea,

Biomax Szállítási Idő

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.